~ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ~

ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Logo

H Furnilab ιδρύθηκε το 1973 στο Πέρα Χωριό Νήσου στην επαρχία Λευκωσίας από τον Αντώνη Χαραλάμπους. Από το 1973 μέχρι και σήμερα η εταιρεία ασχολείται και αναπτύσσεται στον  τομέα της  custom επίπλωσης χώρου.

Τα έπιπλά μας μπορούν να προσαρμοστούν ακριβώς στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, ενώ είναι φημισμένα για την λειτουργικότητα και την ασυμβίβαστη ποιότητα τους!

Αρχή της εταιρείας μας είναι η κατασκευή επίπλων με ποιοτικά υλικά, μοντέρνο σχεδιασμό, άριστη κατασκευή και ανταγωνιστικές τιμές. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας και η χρήση ασφαλών από κάθε άποψη υλικών, αποτελούν εγγύηση ότι τα έπιπλά μας διαθέτουν κορυφαία ποιότητα, αντοχή και ασφάλεια.

Η δέσμευση στο ανθρώπινο δυναμικό μας, το οποίο δημιουργεί το ίδιο πάθος για την εταιρεία μας και εξασφαλίζει την εξειδίκευση, την ικανότητα και την εμπειρία.

Δύναμη μας η ανάπτυξη μακροχρόνιων συνεργασιών που συμβάλλει στην υιοθέτηση ενιαίας φιλοσοφίας και το πάθος μας για αριστεία στον σχεδιασμό των επίπλων μας και την παραγωγική διαδικασία.

Οι νέες καινοτόμες κατασκευές και σχέδια, που ανεβάζουν τον πήχη της ποιότητας και του σχεδιασμού στον ανταγωνισμό και η χρήση πρώτων υλών που είναι αυστηρά και αποκλειστικά επιλεγμένες από εγχώριες και κορυφαίες ευρωπαϊκές αγορές, με τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ποιότητας είναι αυτά που μας κάνει να ξεχωρίζουμε στην Κυπριακή αγορά όλα αυτά τα χρόνια.

8 Αγ. Μαρίνας, Πέρα Χωριό Νήσου, Λευκωσία, Κύπρος
+357 96686184